Pandore

Welke kant kies jij als het duister de wereld wilt overnemen?
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  Inloggen  

Deel | 
 

 Chloé Lily Da Vinci

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Chloé

avatar

Aantal berichten : 4
rang : 0
Registratiedatum : 22-10-10

BerichtOnderwerp: Chloé Lily Da Vinci   za okt 23, 2010 6:17 pm

Naam: Chloé Lily Da Vinci ( jonge lelie)
Bijnaam: gewoon Chloé
Leeftijd: 16
verjaardag: 17 april
Sterrebeeld: Ram
Geslacht: vrouw
Geloof: geen
Tradities: geen
Rijk: rijk van de magiërs en tovenaars

Innerlijk

Karakter: Chloé is heel zelfstandig en dapper. Ze doet het liefst dingen alleen, omdat ze vaak de enige is die er de moed voor heeft. Daaruit kun je meteen opmaken dat ze soms ook wel eens erg roekeloos is. Ze heeft liever een paar goede vrienden dan een hele boel. Ze vertrouwt mensen snel, maar ze weet wel als iemand slechte bedoelingen heeft, mede dankzij haar kracht. Ze is best aardig, maar ze is niet heel slim. Soms vindt ze het daarom moeilijk om iets te begrijpen.
Bijzonderheden aan het karakter: niet zo slim, dapper
Relaties: ze is hetero. Chloé is zo’n meisje dat meer jongensvrienden heeft dan vriendinnen. Jongens vinden haar vaak heel aardig, maar als iemand haar vraagt, wijst ze hem bijna altijd af.
Talenten: Chloé is heel creatief en kan niet alleen prachtig tekenen en schilderen, maar ook beeldhouwen, potten bakken, houtsnijden noem maar op.
Zwakheden: als je zegt dat ze mager is wordt ze boos en ze heeft niet zo sterke schouders
Status: in haar eigen dorpje is ze een soort van held. Ze vinden haar wel wild en niet erg verantwoordelijk, maar ze houden haar niet tegen. Ze is aardig, maar je moet haar gewoon niet in de weg staan.
Afkeer/haat: meisje meisjes, zwakkelingen
verslavingen: Leila

Uiterlijk
Lengte:1. 76
Haar: bruin halflang haar
ogen: ze heeft een groen oog en een blauw oog
bouw: ze is dun, bijna mager, maar ohwee als je dat tegen haar zegt, en lenig
kledingstijl: Chloé draagt vaak jurkjes of rokjes met een topje als je haar ziet. Maar als ze in het bos is heeft ze bijna altijd een broek aan.
kenmerken: ze is niet heel knap ofzo, maar ze heeft een heel lief gezichtje. Kenmerkend zijn: haar kleur ogen en ze heeft aan het uiteinde van haar wenkbrauw een littekentje van toen ze weer eens een gevaarlijke stunt uithaalde.

Kracht
Basiskracht: de elementen
Bijkracht: telekinese en gevoelens
Wapens: ze vecht vaak met haar zwaard of dolken
Vechtstijl: gebruik maken van haar snelheid en de omgeving

Dieren
Magisch dier:
Welk dier: tijger
soort: tijdtijger, niet dat hij door de tijd kan reizen, maar hij heeft soms visioenen en kan, ook door zijn bijkracht, de doden zien en spreken.
Naam: Rafiq
Uiterlijk: (bij plaatjes)

Karakter: Rafiq doet wat hij wilt( net als Chloé), maar is erg zorgzaam voor Chloé. Hij is heel wijs.
Kracht: de elementen
Bijkracht genezen en doden

*Extra dier
Naam: Leila
welk dier : vos, normaal is ze klein en schattig, maar als het nodig is kan ze zichzelf ook als een volwassen vos maken.
Uiterlijk:( bij plaatjes)

Extra

Familie: Chloé heeft een zusje, Sophie.
Verleden: Chloé heeft een vrij normale jeugd gehad. Ze woonde samen met haar ouders en zusje, Sophie, waar ze goed mee overweg kon. Ze woonde in een boerderij net iets buiten hun dorpje. Op school heeft ze wel vriendinnen waar ze gezellig mee kletst, maar buiten school is ze eigenlijk altijd met haar vaste vriendengroepje. 3 jongens, Marco, Kevin en Richard, en een meisje, Zita. Daar ging ze altijd mee ravotten na schooltijd. Ze kreeg soms wel eens straf thuis, omdat haar kleren weer helemaal onder de modder zaten, maar dat had niet veel nut.

Toen ze 11 was vond ze Rafiq. Hij lag in de modder langs de kant van de rivier en was half buiten bewustzijn. Ze nam hemmee naar de boerderij en verstopte hem in een ongebruikte schuur. Toen het weer beter met hem ging noemde ze hem Rafiq. Eerst was de tijger nog klein, maar hij groeide erg snel. Na 1 jaar was hij al zo groot als een volwassen tijger en kwam ze erachter dat ze met hem kon praten en dat hij net als haar krachten bezatte. Ze bracht hem naar het bos, want anders viel het teveel op. Maar dat gebeurde toch wel aangezien Rafiq steeds groter werd. Op een gegeven moment was hij een slordige 5 meter hoog en ontdekte de dorpsbewoners hem. Ze wilde hem doden, maar Chloé verhinderde dat.
Leila vond ze in het bos toen ze met Rafiq aan het spelen was. Zij en Rafiq waren al snel dikke maatjes.
Overige:

Plaatjes:
Rafiq
Spoiler:
 

Chloé
Spoiler:
 

Leila
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amedea

avatar

Aantal berichten : 53
rang : 1
Registratiedatum : 20-10-10

BerichtOnderwerp: Re: Chloé Lily Da Vinci   za okt 23, 2010 6:45 pm

goedgekeurt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Chloé Lily Da Vinci
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pandore :: Aanmelden :: Jouw personage-
Ga naar: